Nové poňatie prehľadu peňažných tokov a jeho význam - Zajko, Otokar
Vymedzenie možností spracovania prehľadu peňažných tokov. Voľba metód spracovania prehľadu peňažných tokov. Čistá priama metóda, modifikovaná priama metóda, nepriama metóda.