Božena Soukupová, Anna Šlosárová, Anna Baštincová: Účtovníctvo, Bratislava IURA EDITION, 2001 - Krasňanská, Jarmila
Recenzia na publikáciu Účtovníctvo od B. Soukupovej, A. Šlosárovej a A. Baštincovej. Jedná sa o vysokoškolskú učebnicu, ktorá je rozčlenená do 23 kapitol. Z hľadiska obsahového zameranie ju možno rozdeliť na dve časti. Publikácia je určená predovšetkým študentom Ekonomickej univerzity v Bratislave, ale môžu ju využiť aj iné fakulty s ekonomickým zameraním.