Od tabákového patentu po velkokapacitní produkci
Výroba cigariet v Kutnohorskom závode spoločnosti Philip Morris ČR. História továrne. Portfólio vyrábaných značiek. Distribúcia a ich podiel na trhu. Zmluvná výroba Philip Morris na Slovensku.