Změna trendů spotřeby?
Spotreba mäsa síce klesá, ale stále ide o jednu z najdôležitejších zložiek výživy. Príklon k polotvarom a špecialitám. Kritérium čerstvosti mäsových výrobkov je zákazník ochotný akceptovať i za vyššiu cenu. Konkurencia korenín, studených omáčok a ďalších pochutín.