Daně penze neuživí
Druhým pilierom dôchodkového systému by podľa OECD mali byť súkromné penzijné fondy s povinnou účasťou. Príspevok by mal tvoriť najmenej 4-6 percent mzdy. Riziká a východiská zavádzania druhého piliera.