Limit pri operatívnom prenájme - Michňová, Angela
Počnúc rokom 1999 bol upravený v daňovom zákone č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov limit na uplatňovanie odpisov pri dopravných prostriedkoch využívaných daňovníkom pravidelne aj na iné účely ako na priame zabezpečovanie príjmov formou poskytovania služieb a to do výšky 450 000 Sk alebo viac podľa toho o aký druh osobného dopravného prostriedku išlo. Správny postup pri vyčíslení výšky nájomného dojednaného pri operatívnom lízingu.