Zákon o cestnej dani
Úplné znenie zákona NR SR č. 87/1994 Z.z. o cestnej dani v znení neskorších predpisov a zákona č. 335/1999 Z.z. Zákon upravuje zdanenie využívania pozemných komunikácií motorovými vozidlami a prípojnými vozidlami cestnou daňou, pôsobnosť orgánov štátnej správy, práva a povinnosti fyzických a právnických osôb.