Konkurz a vyrovnanie vo svetle zákona o daniach z príjmov právnických osôb - Oláh, Eduard
Problematika daňovníkov, ktorí vstúpili do konkurzu je riešená v niekoľkých ustanoveniach zákona o daniach z príjmov. Od 1.8.2000 môžu firmy podnikať aj počas konkurzu. Oslobodenie od dane. Základ dane. Odpisy. Zdaňovacie obdobie. Konkurz. Platenie preddavkov. Zdaňovanie úrokov.