Uplatňovanie zákona o DPH u platiteľa, ktorý vstúpil do konkurzu - Jurišová, Anna
Predaj firmy v rámci konkurzu, nárok na odpočet dane, zdaňovacie obdobie, činnosť správcu konkurznej podstaty z pohľadu DPH.