Ako sa zorientovať v symboloch ratingových agentúr
Niekoľko myšlienok a vysvetlení, ktoré objasňujú symboly hodnotenia ratingových agentúr. Dva spôsoby skonštruovania lokálnej ratingovej škály. Príklad - možné symboly pri hodnotení dlhodobých záväzkoch hypotetického slovenského subjektu.