Dohody o mimopracovnej činnosti a daň z príjmov v roku 2001 a 2002 - Piršelová, Dagmar
Niektoré zmeny týkajúce sa problematiky dohôd o mimopracovnej činnosti a dane z príjmov v súvislosti s nadobudnutím účinnosti nového Zákonníka práce od 1.4.2002. Poukázanie na spôsob zdanenia študentov z príjmov zo závislej činnosti.