Informačná kampaň Európskej centrálnej banky - Adamovič, Branislav
Informačná kampaň o zavedení euromeny. Plán zavedenia eura. Prechodná fáza v rokoch 1999-2001. Výhody menovej únie. Úloha eura vo svetovom hospodárstve.