Boj o SPP sa ešte len začína - Duduc, Vladimír
Vláda SR 13. júna 2001 schválila spôsob privatizácie Slovenského plynárenského priemyslu. Základné kritériá predaja SPP. Model priameho predaja. Hospodárenie SPP v rokoch 1998-2001.