Neziskový sektor z pohledu národních účtů - Ondruš, Vitězslav
Vymedzenie sektoru neziskových inštitúcií v národných účtoch. Význam sektoru neziskových inštitúcií slúžiacich domácnostiam (NISD). Ekonomika neziskových inštitúcií.