Registry veřejné správy koncepce a legilativní zabezpečení - Petrikovits, Ebbo
Koncepcia budovania informačného systému verejnej správy. Zásady pri vytváraní informačného systému verejnej správy. Základné registre verejnej správy. Koncepcia riešenia základných registrov. Ciele a predmet legislatívneho zabezpečenia registrov verejnej správy.