Analýza vývoja zahraničného obchodu SR
Zahraničnoobchodná bilancia SR v rokoch 1999-2001. Zvýšený nárast dovozu a spomalenie rastu vývozu. Vplyv cien na výšku záporného salda deficitu obchodnej bilancie. Spotrebiteľský dopyt. Menové agregáty ako jeden z indikátorov domáceho dopytu. Vývoj štruktúry korunových vkladov.