Mluvit, přesvědčovat, získat - Stuchlík, Jan
Široké spektrum názorov na vstup do Európskej únie medzi obyvateľmi kandidujúcich krajín. Časový prehľad o vstupe kandidujúcich krajín do Európskej únie. Názory manažérov na dôsledky vstupu kandidujúcej krajiny do EU a na prijatie Euro.