Banque de France - Kohútová, Soňa
Banque de France - centrálna banka Francúzska. História, organizácia a riadenie banky. Postavenie banky v regiónoch. Výkon bankového dohľadu. Prechod francúzskeho franku na hotovostnú menovú jednotku euro.