Lízing, alebo čo vám o ňom reklama nepovie - Salanciová, Darina
Pojem lízing v odbornej literatúre. Základné typy lízingových zmlúv. Výhody a nevýhody finančného lízingu. Možné riziká pri uzatváraní lízingových zmlúv. Poistná zmluva ako podstatná súčasť lízingovej zmluvy. Daňové aspekty predčasného ukončenia lízingovej zmluvy. Predčasná kupa predmetu lízingu. Praktické príklady.