Bankový sektor Slovenskej republiky - Tkáčová, Daniela, 1954-
Pokračovanie z č. 9/2001. Alokácia zdrojov do vysokovýnosových aktív. Predprivatizačná reštrukturalizácia bankového sektora. Prevládajúce štátne vlastníctvo v najväčších bankách.