Racionálnejšie a hospodárnejšie s finančnými záväzkami - Podstupka, Ivan
Návrh zákona o štátnom dlhu, preberaní štátnych záruk a Agentúre pre riadenie štátneho dlhu a likvidity. Zmeny v zákone o rozpočtových pravidlách a v zákone o dlhopisoch.