Európsky dohovor o ochrane ľudských práv a základných slobôd a daňové právo - Lapšanský, Lukáš
Aplikácia ustanovení Dohovoru na niektoré prvky daňového konania. Procesnoprávne požiadavky kladené Dohovorom. Aplikovateľnosť procesnoprávnych požiadaviek. Hmotnoprávne požiadavky kladené dohovorom. Aplikovateľnosť ustanovení Dohovoru priamo Európskym dvorom.