Prevádzkovanie zmenárenskej činnosti - Mintál, Ján
Zmenáreň z pohľadu živnostenského zákona a z pohľadu zákona o ochrane pred legalizáciou príjmov z trestnej činnosti. Uplatnenie zákona o dani z pridanej hodnoty v zmenárni. Účtovanie zmenárenskej činnosti v podvojnom účtovníctve.