Základné kalkulačné metódy (v nezdruženej výrobe) Kalkulujeme náklady výkonov - Neufeld, Juraj, 1946-
Úhrnné metódy kalkulovaných nákladov výkonov v nezdružených výrobách. Metóda jednoduchým delením. Metóda pomocou ekvivalentných čísiel. Praktické príklady.