Vyhodnotenie účinnosti hospodárskej politiky pomocou magického štvoruholníka - Viktorínová, Božena
Vyhodnotenie účinnosti hospodárskej politiky v roku 2000 vzhľadom na rok 1998 a rok 1999 pomocou magického štvoruholníka. Vyhodnotenie účinnosti hospodárskej politiky na báze štyroch kritérií - štyroch makroekonomických ukazovateľov: priemerné ročné tempo rastu HDP, podiel salda platobnej bilancie na HDP, priemerná ročná miera inflácie, priemerná ročná miera nezamestnanosti.