Nadácie - Reiselová, Eva
Z obsahu: Návrh zákona o nadáciách je kompromisom. Dôvera je základom akéhokoľvek vzťahu. Pro Orava sa zameriava na poradenstvo a vzdelávanie. Nadácia otvorenej spoločnosti - Open Society Foundation je otvorenou nadáciou. O harmóniu sa usilujúca žilinská nadácia môže rozdávať - fantáziu. Povinnosť predložiť výročnú správu si nesplnilo 136 nadácií. Mimovládne organizácie vedia, čo chcú.