Ďalšie vzdelávanie - Kulich, Dušan
Európska dimenzia vzdelávania. Východiská a námety pre rozvoj ďalšieho vzdelávania. Charakteristika hlavných druhov vzdelávania. Legislatívne predpoklady rozvoja ďalšieho vzdelávania.