Pripravenosť absolventov vysokých škôl pre potreby trhu práce - Srnánková, Ľubomíra
Postavenie absolventov vysokých škôl na trhu práce. Interakcia zamestnávateľskej sféry a vzdelávacieho výskumu. Odborná prax absolventov škôl. Niektoré závery z výskumu.