Novela zakotvila ochranu konania dobrej viery tretích osôb - Gavalec, Miroslav
Vybraný okruh zmien vyplývajúcich z prijatia novely Obchodného zákonníka, ktorá nadobúda účinnosť od 1.1.2002. Adresa podnikateľa a zodpovednosť nepodnikateľa. Obchodné listiny a iná korešpondencia. Ekonomické a účtovné pojmy. Organizačná zložka, odštepný závod a výnimky pre zahraničie. Zbierka listín a informovanie verejnosti. Nepeňažný vklad. Štatutárny orgán.