Európsky priestor vysokoškolského vzdelávania - Bačková, Viera
Na ceste k európskemu priestoru vysokoškolského vzdelávania - komuniké zo stretnutia európskych ministrov zodpovedných za vysoké školstvo - Praha 19. mája 2001. Opatrenia vedúce k šiestim cieľom bolonského procesu. Investujme do kompetencií pre všetkých - komuniké zo zasadnutia ministrov školstva štátov OECD - Paríž 4. apríla 2001.