Úroveň rozvoje a ekonomický systém jako determinanty zaměstnanosti ve sféře služeb - Kosta, Jiří
Vplyv úrovne národohospodárskeho rozvoja a daného ekonomického systému na sektorálnu štruktúru zamestnanosti so zvláštnym zreteľom k sfére služieb. Štruktúra zamestnanosti v Československu v rokoch 1948-1983. Osoby zárobkovo činné podľa odvetví služieb v Čechách a na Slovensku. Osoby zárobkovo činné podľa hospodárskych odvetví. Štruktúra zamestnanosti v Českej republike v rokoch 1990-1998.