Vliv globalizace na soudobé podmínky podnikání, ekonomiky a managementu - Veber, Jaromír
Pojmové vymedzenie globalizácie, globalizačné trendy. Akcelerácia globalizačných procesov a zmeny v štruktúre globalizačných procesov. Vplyv globalizácie na podnikanie, ekonomiku a management. Príležitosti a ohrozenie podnikateľských subjektov spojených s globalizáciou.