Liberalizace obchodu environmentálními službami v rámci všeobecné dohody o obchodu službami - Tošovská, Eva
Aplikácia pravidiel medzinárodného obchodu so službami ako ich formuluje GATS, na rozvíjajúcu sa sféru environmentálnych služieb. Charakteristika sektoru služieb a jeho vývoj. Rozvoj trhu s environmentálnymi službami. Definícia environmentálnych služieb. Návrh klasifikácie environmentálnych služieb predložený Európskym spoločenstvom. Liberalizácia obchodu s environmentálnymi službami. Trh environmentálnych služieb v Českej republike.