Výzva podnikania sprostredkovaného internetom - Brews, Peter J.
Podniky internetovej generácie. Firma Cisco Systems vyrábajúca sieťové komponenty a jej budovanie internetovej siete. Mexický výrobca cementu Cemex a jeho internetové prepojenie. Význam vybudovania šírky pásma. Webové operácie. Konkurencia a sieť.