Novelizácia zákona rieši osud mŕtvych spoločností - Gavalec, Miroslav
Pokračovanie článku o novelizácii Obchodného zákonníka z HN č. 212/01. Novela upustila od povinnosti s.r.o. vytvárať rezervný fond už pri svojom vzniku. Premena spoločnosti. Likvidátor. Žaloba veriteľa alebo spoločníka. Exekúcia na obchodný podiel, záložné právo. Rezervný fond v s.r.o. a v a.s. Práva a povinnosti štatutárnych orgánov.