Investori chcú od OVP skôr jeho trhy ako výrobu - Velecký, Milan
Hospodárenie výrobcu televízorov OVP Orava, s.r.o. Trstená. V predaji produkcie si udržiava dominantné postavenie na domácom trhu, asi pätinové zastúpenie na českom trhu, ale na európskych trhoch je značka OVP málo známa. Snaha zvyšovať výrobu. Vybrané ukazovatele OVP Orava.