ING uvádza na Slovensku koncept zamestnaneckých výhod - Záborský, Ján
Zamestnanecké výhody ako nástroj motivácie pracovníkov v západnej Európe. Prvou finančnou inštitúciou, ktorá predstavila koncept poskytovania zamestnaneckých výhod, je ING Nationale-Nederlanden (ING NN), a.s. Bratislava. Podstata týchto výhod. Produkty, ktoré pripravuje ING Bank v súvislosti s programom zamestnaneckých výhod predstaviť (retailové bankovníctvo). Legislatívne prekážky. Výsledky ING NN.