Atypické školy majú "smolu" - Polakovič, Ivan
Pripravovaný zákon o financovaní "malých škôl" zvýhodňuje rozpočtové školy. Problémy stredných odborných učilíšť. Nevýhodnosť štatistického spriemerovania v súvislosti s odmeňovaním pracovníkov v školstve. Možnosti riešenia.