Chudoba Rómov vo vzťahu k trhu práce v Slovenskej republike - Radičová, Iveta
Tri spôsoby prístupu k chudobe. Dôležité zistenia z hľadiska konkrétnych opatrení na riešenie postavenia Rómov. Základné faktory a dôvody prečo Rómovia padli hlbšie do chudoby ako majoritná populácia. Politická a kultúrna dimenzia uplatnenia Rómov na trhu práce.