Preferované životné cesty mladých ľudí - Bustinová, Ludmila
Vymedzenie životnej cesty z vonkajšieho pohľadu ako udalosti nasledujúce za sebou v priebehu života alebo z vnútorného pohľadu ako osobné vzťahy, skúsenosti, zážitky podmieňované situáciami a udalosťami v priebehu života. Cieľom výskumu bolo zistiť smer životných ciest súčasných mladých ľudí v období dospievania a to z rôznych uhľov pohľadu. Použitie metódy Morrisových životných ciest. Výsledky výskumu.