Přípravné vzdělávání učitelů v evropských zemích - Sládková, Ivana
Súhrnné údaje: zhodné tendencie vo vzdelávaní učiteľov v krajinách Európskej únie. Rozdiely v príprave učiteľov v jednotlivých európskych krajinách. Vzdelávanie učiteľov v Belgicku, Dánsku, Írsku, Luxembursku, Španielsku, Rakúsku, a na Islande.