Praxe krizového řízení a příprava manažerů na přelomu tisíciletí - Mikušová, Marie
Štúdia sa zaoberá niektorými zmenami v praxi krízového riadenia a v náväznosti na to zásadnými problémami v príprave manažérov obstáť v krízových situáciách. Prax krízového riadenia v českých podnikoch a zameranie systému vzdelávania v tejto oblasti. Osobný prístup manažéra k príprave na krízovú udalosť. Požiadavky kladené na prípravu krízového manažéra.