Instituce dalšího vzdělávání ve Velké Británii - Závada, Jiří
Otázky usporiadania terciárnej sféry vzdelávania, jej vývoj a perspektívy vo Veľkej Británii. Vývoj predpokladov vytvorenia samostatného sektoru ďalšieho vzdelávania. Súčasné usporiadanie a rozsah sektoru ďalšieho vzdelávania. Fungovanie britských inštitúcií ďalšieho vzdelávania. Odborné a všeobecnovzdelávacie kurzy v inštitúciách ďalšieho vzdelávania. Vysokoškolské kurzy v inštitúciách ďalšieho vzdelávania.