Miroslav Lapuník: Počas hry sa už pravidlá nemenia - Hirman, Karel
Rozhovor s generálnym riaditeľom Slovenského plynárenského priemyslu (SPP), Miroslavom Lapuníkom, o privatizácii podniku. Príprava podniku na privatizáciu. Problémy s Kerametalom. Otázka ceny plynu. Hospodárenie SPP. Preprava plynu, plynovody. Predpokladaný dátum oznámenia víťaza súťaže o podiel v SPP.