Globalizace a její dopady - Boučková, Jana
Prezentácia názorov na niektoré kontroverzné aspekty globalizačného procesu a sociálne dopady tohto fenoménu v súčasnosti. Globalizácia ekonomických aktivít ako proces integrácie. Proces globalizácie svetového hospodárstva je pokračovaním procesu internacionalizácie. Chápanie procesov internacionalizácie a globalizácie.