Priebežný systém financovania už dávno nestačí - Reiselová, Eva
Očakávanie reformy sociálneho poistenia. Čo všetko sa očakáva od reformy. V okolitých krajinách sa reforma už rozbehla - Maďarsko, Poľsko, ČR a Španielsko. Dôchodkový systém v Chile. Dôchodkové zabezpečenie v EÚ - dvojpilierový systém.