Modely regionálního trhu z pohledu jednotlivých účastníků tržního procesu - Friedrich, Václav
Moderné prístupy v regionálnom marketingu. Špecifiká regionálnych a marketingových modelov. Modelovanie regionálneho trhu s využitím dotazníkového prieskumu. Modely regionálneho trhu z pohľadu jednotlivých účastníkov trhového procesu.