Globalizácia a jej vplyv na vývoj maloobchodu SR - Lieskovská, Vanda, 1961-
Vplyv globalizačných procesov na obchodný trh na Slovensku. Proces globalizácie v maloobchode. Porovnanie kúpnej sily obyvateľstva SR s jednotlivými štátmi. Výstavba obchodných reťazcov, hypermarketov a supermarketov na Slovensku. Úvahy o opodstatnenosti možnej regulácii obchodných gigantov. Diskriminačné praktiky obchodných reťazcov voči slovenským dodávateľom.