Chránené dielne sa chcú uplatniť na trhu práce - Reiselová, Eva
Ľudia so zdravotným alebo mentálnym postihnutím ťažko nachádzajú uplatnenie na trhu práce. Príčiny daného stavu. Ľudia s postihnutím sa na svoje povolanie pripravujú v špecializovaných školách a chránených dielňach. Počet takýchto chránených dielní na Slovensku. Jedným z úspešne sa rozbiehajúcich projektov je kaviareň Radnička na Primaciálnom námestí v Bratislave, ktorá zamestnáva ľudí s mentálnym postihnutím.