Informačné technológie prichádzajú na pomoc environmentálnym manažérom - Rondinelli, Dennis A.
Vznik environmentálnych informačných systémov. Nové možnosti použitia informačných technológií (IT). Zvládanie environmentálnych regulácií. Integrovanie EH&S (environmentálne, zdravotné a bezpečnostné dosahy podniku). Webové siete. Trhy B2B. Expanzia IT.